Till sidans innehåll
GolfHu - tönnersjö GolfHu - Tönnersjö1 GolfHu - Tönnersjö 2 Nyb Golfhuv-tönn

Halmstad Tönnersjö Golfbana

Halmstad Tönnersjö golfbana ligger mellan Halmstad och Laholm.

Anläggningen ligger i ett gammalt kulturlandskap med lagom kuperad terräng, där ekbackar, bäckar och vattenfall är omsorgsfullt bevarade. Ett vackert stenhus från tidigt 1900-tal är vår restaurang. 

I vår natursköna miljö bjuder vi på 27 hål, 18 långhål och 9 hål på vår pay and play.

I direkt anslutning till banan ligger kansli och golfshop. Ovanför kansliet finns 9 hotellrum. Vid korthålsbanan finns det 7 stugor, i varje stuga finns det kök kombinerat med allrum, två sovrum, dusch och toalett.

I restaurangen som rymmer ungefär 70 platser har vi allt från en fralla till tre- rätters. Här finns också en stor inglasad terass och uteplats, perfekt för sköna sommardagar. Där kan du njuta av den vackra naturen och inspelet på 18:e hål.
Varje dag serverar vi dagens lunch, och restaurangen ordnar även catering. Alla golfare, boendegäster, konferensgäster eller ni som bara har vägarna förbi är hjärtligt välkomna på ett besök i restaurangen.

Under 2011 invigde vi vårt konferensrum. Där har vi plats för ungefär 20 personer sittande i skolsittning och 30 personer i biosittning. Vi står för inspiration och upplevelser, självklart skräddarsyr vi konferensen just efter era behov.

Även om du inte är golfare kan du semestra hos oss, vi har någonting som passar alla.

Välkomna!

Gilla oss på Facebook!

Få tillgång till nyheter och erbjudanden dagligen! Genom vår facebooksida får Ni insyn i vad som händer på anläggningen. Håll Er uppdaterade - Gilla sidan!

 

TÖNNERSJÖ GOLF 

Blänkblänk

Öppettider

Kansliet har öppet måndag till fredag kl 09-16 och lördag till söndag 09-15. Om du vill nå oss under de tider vi har stängt så kontakta oss på info@tonnersjogolfbana.com.

När det är obemannat ligger greenfeeboken i klubbhusets entré och det går även att betala inne i restaurangen!


Telefon 035-43110


Restaurangen har öppet som vanligt för lunch mellan 11:30 till 13:30

 

 

Välkomna!

 

 

Anläggningsstatus

18-håls banan : Öppnar för spel mot sommargreener.

 

9-hålsbanan: Öppen för spel mot sommargreener.