Till sidans innehåll

Damkommitén

 

Nationell damdag på Tönnersjö golfbana den 25 maj inklusive speDamkommitténs vårvinter information
Våren är här med stormsteg och golfsugen till tusen är man och jag själv har redan hunnit spela par rundor på korthålsbanan.
I vår tänker vi starta upp damgolfen igen på tisdagar där vi oftast spela 9-hål. Spelet kör vi igång den 22 april efter vårt
UPPTAKTSMÖTE tisdagen den 15:e april kl 18:00. 
Vi samlas och pratar oss samman under denna kväll och planerar gemensamt programmet om vad vi vill göra på våra damkväller (tisdagar). Nye banägaren Ola Karlsson & Co kommer med lite ny information om banan och vad som finns i shopen. Shopen hålls öppen under kvällen och förhoppningsvis har årets nya kläder kommit in och visas på ett oväntat sätt! Tönnersjö Fotvård berättar lite om hur man håller fötterna i trim för att klara golfrundorna i sommar. Kanske ytterligare något mer kommer på programmet och någon utlottning!  Vi äter en god buffé med olika pajer och sallad samt kaffe och kaka till en kostnad för 125 kr, och vill man köpa till öl eller vin kan man göra det.  Alla som är intresserade av att spela med oss framöver är välkomna även om man är från annan klubb. Anmälan till upptaktsmötet görs till Anne Tönnerheden senast fredagen den 11 april på tel 073-5005477.
Torsdagen den 24 april har herrarna bjudit in oss till gemensamt spel kl 17:15. Det kommer att bli en "rolig" partävling med mat efteråt och ev priser.
l om vandringspris.
Antalet damer som är fullvärdiga medlemmar i klubben tycker vi är lite för lite och det vill vi göra en drive för att åtgärda och visa vår trevliga bana även för fler damer och göra fler damer aktiva i damgolfen i Tönnersjö. Blir vi fler och en mer blandad grupp tror vi att vi har än roligare och får ett större kontaktnät till att spela golf och ha kul ihop. Därför kommer vi att erbjuda greenfeemedlemmar och även andra damer, tjejer, kvinnor från andra klubbar som har medlemskap i SGF att gå med oss på tisdagskvällarna till en reducerad greefee på 100 kr för 9-hål under de tider som gäller för damsektionen på tisdagkvällar. Förutsättningen är då att ni spelar med oss och ”beblandar” er med oss medlemmar i klubben. Tillfällen till att ta med sig vänner som kanske inte spelar så mycket idag. Är du greenfeemedlem eller nybörjare och behöver en liten puff för att komma igång och spela mer med andra eller om du bor i närheten delar av året så är tisdagsgolfen ett bra tillfälle att lära känna fler på banan. Tiderna för damtisdagsgolfen kommer vi att fastställa vid upptaktsmötet som vi nämnt ovan och kommer att läggas ut här därefter. 
Damgolfen blir vad vi gör den till själva, hjälps vi alla åt ökar vi vår gemenskap och vårt engagemang. Fundera därför till upptaktsmötet på vad du själv vill med golfen. Vill vi bara spela kravlöst tillsammans, ha några småtävlingar, åka på någon gemensam resa, ha några träningar med Pron eller göra något annat gemensamt. Idéer och hjälp mottas tacksamt, ring mig gärna.
Väl mött i vår! Damkommittén genom Anne Tönnerheden (073-5005477)Damkommitténs vårvinter information

 

Damgolfen  - Tisdagar Samling 17:45 – Start kl 18:00 (bollar och/eller kanonstart beroende på plats på banan)


 

Damgolfens UPPTAKTSMÖTE Tisdagen den 14:e april kl 18:00

Vi smygstartar damgolfen på Tönnersjö Golfklubb redan tisdagen den 7 april kl 17:30 precis efter Påsk. Då spelar vi 9-hål för dem som kan och vill, en del är ju sugna på att komma igång tidigt. Vi vet att en del av er är bortresta under påskveckan och därför har vi skjutit på upptaktsmötet en vecka.

Damgolfens UPPTAKTSMÖTE tisdagen den 14:e april kl 18:00.

Vi äter en god paj, sallad samt kaffe och kaka till en kostnad för 100 kr, och vill man köpa till öl eller vin kan man göra det. 

Anmälan till upptaktsmötet görs till Anne Tönnerheden senast onsdagen den 8 april på tel 073-5005477. SMS gärna - upptakt - och fullständigt namn på den/de som kommer i fall jag har svårt att svara.

Damgolfen är på tisdagar där vi oftast spela 9-hål. Spelet kör i gång ordentligt den 21 april tisdagen efter vårt upptaktsmöte. Under upptaktsmötet träffas vi och äter gott samtidigt som vi presenterar och spikar vi programmet om vad vi vill göra på våra damkväller (tisdagar). Alla som är intresserade av att spela med oss framöver är välkomna även om man är från annan klubb så ta med en vän.

- Vi informerar lite om Nationella Damdagar, programmet mm.

- Vi kör en liten regel-quiss så att vi fräschar upp minnet inför säsongen.

- Golf Shopen hålls öppen under kvällen och förhoppningsvis har årets nya kläder kommit in. 

- Utöver detta försöker vi i kommittén att bjuda in någon mer som informerar om något spännande... vi får se i vad vi landar i, det får bli en överraskning.

Vi har helt enkelt en trevlig stund tillsammans, välkomna alla nybörjare liksom er som hållit på ett tag.

Antalet damer som är fullvärdiga medlemmar i klubben tycker vi är lite för lite och det vill vi göra en drive för att åtgärda och visa vår trevliga bana även för fler damer och göra fler damer aktiva i damgolfen i Tönnersjö. Det var riktigt kul att en del helt nybörjare kom med mitt i säsongen förra året och spelade med oss, vi hoppas fler gör det. Blir vi fler och en mer blandad grupp tror vi att vi har än roligare och får ett större kontaktnät till att spela golf och ha kul ihop. Därför kommer vi att erbjuda greenfeemedlemmar och även andra damer, tjejer, kvinnor från andra klubbar som har medlemskap i SGF att gå med oss på tisdagskvällarna till en reducerad greenfee på 100 kr för 9-hål under de tider som gäller för damsektionen på tisdagkvällar. Förutsättningen är då att ni spelar med oss och ”beblandar” er med oss medlemmar i klubben.

Detta är ett tillfällen till att ta med sig vänner som kanske inte spelar så mycket idag. Är du greenfeemedlem eller nybörjare och behöver en liten puff för att komma igång och spela mer med andra eller om du bor i närheten delar av året så är tisdagsgolfen ett bra tillfälle att lära känna fler på banan.

Damgolfen blir vad vi gör den till själva, hjälps vi alla åt ökar vi vår gemenskap och vårt engagemang. Fundera därför till upptaktsmötet på vad du själv vill med golfen. Vill vi bara spela kravlöst tillsammans, ha några småtävlingar, åka på någon gemensam resa, ha några träningar med Pron eller göra något annat gemensamt. Idéer och hjälp mottas tacksamt, ring gärna.


Nationell Damdag på Tönnersjö GK den 14 juni.


Väl mött i vår! Damkommittén genom Danuta Jansson (073-0251440) och Anne Tönnerheden (073-5005477)

 

Gilla oss på Facebook!

Få tillgång till nyheter och erbjudanden dagligen! Genom vår facebooksida får Ni insyn i vad som händer på anläggningen. Håll Er uppdaterade - Gilla sidan!

 

TÖNNERSJÖ GOLF 

Blänkblänk

Öppettider

Kansliet har öppet måndag till fredag kl 09-16 och lördag till söndag 09-15. Om du vill nå oss under de tider vi har stängt så kontakta oss på info@tonnersjogolfbana.com.

När det är obemannat ligger greenfeeboken i klubbhusets entré och det går även att betala inne i restaurangen!


Telefon 035-43110


Restaurangen har öppet som vanligt för lunch mellan 11:30 till 13:30

 

 

Välkomna!

 

 

Årsavgifter 2015

Välkomna till 2015 års säsong!

Årsavgifter enligt följande:

 

Fullvärdigt medlemskap: 

4900 SEK.

Greenfeemedlemskap: 

595 SEK.

Inga övriga avgifter tillkommer!

Anläggningsstatus

18-håls banan : Öppnar för spel mot sommargreener.

 

9-hålsbanan: Öppen för spel mot sommargreener.